Casino Bonus Spela Nu
100% Upp Till 5000KR
Deponera 49KR och spela med 249KR
100% Upp Till 8000KR
100% Upp Till 5000KR + 80 Gratis Spins
1500KR Bonus + 150 Gratis Spins
100KR Gratis + 50 Gratis Spins
7500KR Bonus + 690 Gratis Spins
100% Bonus + 50 Gratis Spins
100% Upp Till €300
100% Upp Till 1000KR + 100 Gratis Spins

Video Poker Strategi Som Gör Dig Rik

Vi kommer att komma till video poker strategi del på bara en sekund. Men innan vi börjar är det värt att notera att det finns många video poker variationer, vissa erbjuder även kanten till spelaren. Den viktiga delen är att prova olika spel men hålla sig till ett spel tills du lär dig in.

Vi kommer att börja med den grundläggande texas holdem strategin på video poker, inte för att den är den bästa varianten, men för att de flesta av dig redan vet det här spelet.

Varför Video Poker?

Bästa sätten att spela video pokerAppellen för videopoker kommer från det faktum att det är ett spel du redan känner och älskar. Du känner redan texas holdem strategin, känner till kombinationerna och de grundläggande reglerna i spelet av hjärtat. Så det enda du behöver göra är att anpassa sig till reglerna för typen av video poker.

Här är de bästa sätten att spela video poker:

Leta efter spel som erbjuder kontantavkastning. Till exempel, om ett par Jacks ger dig pengarna tillbaka, är du redan mycket bä Lär dig olika svenskaslotsonline.se spel. De liknar varandra men betalar annorlunda. Lär dig att känna igen när en utbetalning för rak eller flush är låg, genomsnittlig eller hö

Spela gratis: Din pengar är begränsad, gratis spel är inte. Öva tills du lär dig och du kan nå en 100% utbetalning om du spelar en perfekt strategi.

Gå emot din instinkt. Det gäller inte alla, men enligt vår erfarenhet gör de flesta nya spelare även med texas holdembakgrund, då deras instinkter skiljer sig från den rätta strategin.

Lär dig att uppskatta Wilds

Använd diagramVad du inte har upplevt i dina levande spel är wilds. De är bra och dåliga samtidigt, men naturligtvis hjälper de dig ut det mesta. Slösa inte dem.

Om du spelar med wilds, låt oss säga Deuces Wild, lär dig hur spelet förändras. Ofta i dessa fall är det värt att gå för större kombinationer (straight flush) än att vara nöjd med genomsnittet.

Använd diagram

Om du online bingo spelar hemma behöver du inte ens lära dig video poker strategi. Dessa är mattebaserade spel som redan har studerats och lösts. Allt du behöver göra är att hitta ett diagram och behåll det vid din sida. Även om det kan vara värt att lära sig bara för en bättre spelupplevelse.


18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller | Svensk Bonus Lista © 2019